Tijgernoot anijs boilies van de boilieman

Tijgernoot anijs boilies.

wij waren op zoek naar een betaalbare boilie, toen kwamen wij op internet de Boilieman tegen. Na wat producten bekeken te hebben van hun hebben wij besloten om te kijken hoe de tijgernoot anijs boilies zijn. Hier van hebben wij 5 kilo besteld en getest.

Bij binnenkomst van het product waren wij erg enthousiast ze zagen er goed uit en roken erg sterk. Wij zijn op een kanaal begonnen met voeren met deze tijgernoot anijs boilies samen met tijgernoten. hier hebben wij ongeveer 50/50 mee gevoerd. na 3 weken voeren 2 keer in de week zijn wij hier maar eens een nachtje gaan zitten.

Kleur van de tijgernoot anijs bolies.

De kleur ziet er goed uit als je de verpakking bekijkt. Ze worden verpakt in zakjes van één kilo. De kleur is mooi donker bruin en de textuur is vrij hard en stevig. Je zou zeggen een mooie bol voor een hele goedkope prijs. wij vissen met de 20 mm boilie.

Tijgernoot anijs boilie na een uur in het water.

Wij hebben 1 hengel na een uur weer uit het water gehaald om te zien hoe de boilie er uit zag na een uur in het water te hebben gelegen. Wij schrokken eigenlijk van wat we zagen. We zagen na het ophalen direct een verandering van de kleur aan de boilie. De boilie was verkleurd naar licht bruin. De geur was vrijwel vergaan. Maar we geven niet zomaar op.

Na een nacht in het water te hebben gelegen hebben wij er niks op kunnen haken. geen piepje niks. nu kan dat natuurlijk gebeuren in onze visserij. Dat er niets gevangen wordt. Maar aangezien wij schrokken van de kleur en de geur van de boilie na een uur in het water moeten wij concluderen dat goedkoop bij deze boilie duurkoop is.

Ook zien wij nu op de website dat deze tijgernoot anijs boilies niet meer in het assortiment zitten. Dus waarschijnlijk zijn ze er zelf ook niet tevreden over.

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten