Sponsors gezocht

Sponsors gezocht. Beste bezoeker van karper vissers in Nederland. Wij van Kvin.nl zijn op zoek naar sponsors, wij moeten natuurlijk de webhosting en domeinnaam ieder jaar betalen. Hoe drukker onze website gaat worden hoe meer mij nodig hebben om deze website draaiende te houden. Wij kunnen dit straks niet alleen! En vragen daarom ook jullie hulp, want het gaat niet alleen om de webhosting.

Sponsors gezocht voor nieuwe spullen.

Naast dat wij geld nodig hebben voor het online houden van deze website, willen wij geld en spullen inzamelen voor mensen met een beperking die ook graag net als wij een hengeltje willen uitgooien. Maar vaak hebben deze mensen de financiƫle middelen niet omdat hun zorg al duur genoeg is. Ons idee bestaat om geld in te zamelen en als we een buffer hebben zo een aantal nieuwe spullen kunnen kopen en die aan mensen geven die het echt nodig hebben.
Denk hierbij aan boillies, onderlijnen, hengels en noem het maar op. Het mogen ook gebruikte spullen zijn die u aan ons doneert, als het maar heel is en in goede staat.

Wat krijgt een sponsor van ons?

Een sponsor die bijvoorbeeld een eigen webwinkel heeft of een evenement wilt promoten, kunnen wij een advertentie in onze nieuwsbrief bieden. Of een artikel over een bepaald product of evenement op onze website. Wij hebben ook de mogelijkheid om banners op onze website te plaatsen. Kortom er zijn een aantal dingen die wij dus terug kunnen doen voor onze sponsors.

Wij kunnen ook een leuk bericht op onze Facebook pagina of in onze Facebook groep plaatsen. We hebben dus mogelijkheden genoeg om terug te doen voor een sponsor. We hebben straks ook de mogelijkheid om gewoon advertentie ruimte aan te bieden tegen een vergoeding. Deze vergoeding zullen wij weer besteden aan het kopen van spullen of het investeren in het verbeteren van onze website.

Heeft u nog vragen of wilt u iets doneren? Neem dan contact met ons op via het contact formulier op onze website.

Met vriendelijke groet,
Kvin.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.