Deeper Pro Plus Fishfinder

Er zijn erg veel verschillende soorten dieptemeters en fishfinders. Wij hebben onlangs de Deeper Pro Plus aangeschaft. En mogen spreken van een geweldige fishfinder/dieptemeter. De Deeper Pro Plus is een sonar apparaatje ter grote van een tennisbal. Je kunt hem op diverse manieren gebruiken. Je kan de deeper pro plus aan de lijn van je werphengel bevestigen en zo meter voor meter de bodem scannen op mooie hotspots.

Maar je kan de deeper pro plus ook bevestigen aan je voerboot. Hiervoor kan je een aparte beugel kopen die je monteert met een vlindermoer op het handvat van de voerboot. Echter moeten wij wel eerlijk zijn en kan de verbinding van de deeper pro plus met je tablet of smartphone verstoord worden door de zender van je voerboot.Deeper pro plus

Hoe werkt de deeper pro plus?

De Deeper Pro Plus is een sonarapparaat hij stuurt een signaal door het water naar de bodem van het water. Dit wordt weer terug gekaatst en deze gegevens worden direct door gestuurd naar je smartphone of tablet. Er zijn verschillende mogelijkheden om de gegevens te tonen op je scherm. De draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar je smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die je in staat stelt nauwkeurige functie- en vis vind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van vissersboten.

Diverse schermkleuren

Kies de meest geschikte schermkleuren die het meest geschikt zijn voor de tijd en de helderheid van de dag. De Klassieke Schermkleurmodus heeft een carbonkleurige achtergrond en biedt een volledig kleurenpalet om de algehele informatie van onderwater vast te leggen. Groen geeft onderwatervegetatie aan, oranje tot geel de vissen (hoe intenser het geel des te sterker het sonarsignaal), donkerbruin tot oranje verwijst naar de bodem (hoe intenser het oranje des te sterker het sonarsignaal), blauw verwijst naar het wateroppervlak. De Dag-/Nachtschermkleurmodus bevat een verbeterd kleurenpalet dat speciaal ontwikkeld is om doelwitscheiding te verbeteren en onderwaterstoringen te verminderen. Zowel de dag- als de nachtmodus maakt geen onderscheid tussen vegetatie of vis. Zij zijn gebaseerd op de intensiteit van de sonarsignalen zoals kenmerkend is voor professionele bootapparatuur.

Deeper Pro Plus Specificaties

Deze fishfinder/dieptemeter kan je op verschillende websites aanschaffen. De prijs varieert van € 200 tot €240 euro. Wij hebben voor deze geweldige diepte meter € 218 euro betaald bij de webwinkel van Decathlon.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *