Adverteren

Adverteren op Kvin.nl?

Adverteren op karpervissers in Nederland? Heb jij een een bedrijf in de hengelsport? En wil jij meer aandacht voor je bedrijf of product? Wij hebben een aantal mogelijkheden om te adverteren. Wij zullen de mogelijkheden hieronder uitleggen.

Welke mogelijkheden hebben wij?

  • Banner op pagina’s tussen tekst
  • Nieuwsbrief
  • Product review artikel
  • op onze bedrijven pagina
  • Facebook pagina
  • Facebook groep

Banner tussen tekst.

Wij kunnen een banner plaatsen in berichten die op onze website staan. Deze banner kan bovenaan de tekst staan maar ook in het midden of onderaan. Deze banner mag de volgende afmetingen hebben: 728 x 90 pixels of 469 x 60 pixels.

Advertentie in de nieuwsbrief:

Het is ook mogelijk om een banner plaats in onze nieuwsbrief te plaatsen. Deze banner kan diverse afmetingen hebben. We kunnen ook een hele nieuwsbrief wijden aan uw advertentie.

Adverteren in een product review?

Ook is het mogelijk om een artikel door ons te laten schrijven over uw product. Hierin hebben wij twee mogelijkheden. U stuurt ons het product op die wijzelf of een lid van de Facebook groep en pagina testen en een leuke review schrijven met een link naar uw product zodat bezoekers het kunnen aanschaffen.

U kunt ook een artikel aanleveren met een foto van het product die wij plaatsen op de website. Hierin mag 1 linkje staan naar uw product. Een product review blijft voor altijd staan op onze website.

Adverteren op de bedrijven pagina?

Heeft u een hengelsport zaak of webwinkel? U kunt uw bedrijf of webwinkel op onze bedrijven pagina plaatsen. Deze advertentie zal voorzien zijn van een kleine foto, naam van de winkel, bezoek adres, en link naar uw website. Wanneer u ons een product sponsort krijgt u een mooie vermelding op de bedrijven pagina.

Adverteren op Facebook pagina en groep?

U kunt bij ons ook een leuke win actie of product advertentie in onze Facebook groep of op onze pagina plaatsen. Hierin wordt een foto van uw product gezet met een leuk stukje tekst en een link naar de pagina waar bezoekers het product kunnen aanschaffen of winnen.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.